3FM nieuws

'Fasta' van Kah-Lo is alles wat je nodig hebt dit weekend

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Fasta' van Kah-Lo is alles wat je nodig hebt dit weekend

Iets meer dan een jaar geleden kwam Kah-Lo onder de aandacht bij muziekliefhebbers. Ze kwam in contact met Britse dj's en producers en sindsdien is het lekker gegaan met de van oorsprong Nigeriaanse singer-songwriter. Nu heeft ze weer 'n hele lekkere track, 'Fasta'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lekker dansen

Dansen kun je zeker op 'Fasta' of je nu in de club staat of op een huisfeestje bent. Het nummer is eigenlijk geschikt voor ieder feestje. Maar als jij 'm tijdens je relaxte avondje op de bank luistert, nemen we je dat uiteraard ook niet kwalijk. Het is een elektronische dance track met die fantastische stem van Kah-Lo erbij. Het tempo ligt lekker hoog en de beat is super catchy. Precies wat je verwacht van een banger als deze!

Genomineerd voor een Grammy

Ook al is het pas de debuutsingle van Kah-Lo, is ze al eerder genomineerd voor een Grammy. Het lijkt haast onmogelijk, maar deze chick deed het toch gewoon effe. Ze had de track toen nog niet eens uitgebracht. Whut?! Ja, echt waar. Kah-Lo noemt zichzelf een 'monotone rap princess'. Ze werd genomineerd voor 'Best Dance Recording' voor haar samenwerking met de Britse house producer Riton op 'Rinse & Repeat'. Lekker bezig, wel!

Wat denk jij? Haalt ze met 'Fasta' weer een nominatie binnen?

Ster advertentie
Ster advertentie