3FM nieuws

'Wat zijn we uit' met het 3FM-Vakantieloket!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Wat zijn we uit' met het 3FM-Vakantieloket!

Het is je wellicht niet ontgaan: de prijzen van dierentuinen en musea zijn weer fors in prijs verhoogd. Een gezellig dagje weg met het hele gezin is inmiddels een dure grap en dát gaat het Vakantieloket bij 3FM niet in de koude kleren zitten! Dus: vind jij dat je een leuk uitje verdient? Lees snel verder hoe je kans maakt!

Dagje eropuit = rib uit je lijf

Het budgetinstituut adviseert een bezoekje aan een pretpark of dierentuin ver van tevoren te plannen, zodat er voldoende geld gespaard kan worden. De spontaniteit gaat er wel een beetje af, zo. Gelukkig is daar het Vakantieloket!

Deze week staat het vakantieteam nog voor je klaar met de mogelijkheid tot het winnen van wonderlijke uitjes. Denk aan een wijnproeverij, surfles, rijden in een Ferrari... alles is mogelijk! Dus, wil je er graag snel eens op uit en laat jij je graag verrassen? Stuur dan een app'je in de 3FM app met je naam, leeftijd én een goede reden.

Hoe werkt het?

Als wij besluiten jou blij te maken, bieden we speciaal voor jou in de veiling op een willekeurig, bijzonder uitje. Welk uitje we wel of niet winnen, laten we over aan het lot. Wij weten van tevoren dus ook niet waar jij naartoe gaat! Luister elke ochtend om 08:10 uur naar 3FM en wie weet prijs jij jezelf deze week nog als gelukkige winnaar!

Bij een prijsje hoort een bewijsje

Er is wel één regel: je móet gaan en wij willen bewijs in de vorm van een foto in de 3FM app. Prima deal, toch?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie