3FM nieuws

Ook met haar nieuwe liedje 'As Fun' levert Naaz weer goud af

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Ook met haar nieuwe liedje 'As Fun' levert Naaz weer goud af

Onze queen of quirkpop heeft met 'As Fun' weer een ijzersterke single te pakken. Het is de eerste track die ze uitbracht sinds de release van haar debuut EP Bits Of Naaz en je hoort hem vanaf deze week op 3FM.

'As Fun'

Op de dag van haar EP lancering kwam Naaz langs bij Domien om 'As Fun' voor het eerst live te laten horen. Het liedje past perfect in het rijtje van zijn voorgangers als 'Words' en 'Up To Something'.

Het is een echt zomers liedje, eentje die je aanzet terwijl je op de fiets zit richting een zonnig park waar je beste vrienden je opwachten met een flesje geluk en mand vol geneugtes van het leven. Jaja. Zo'n liedje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bits Of Naaz

Haar eerste EP Bits Of Naaz doet de naam eer aan. Het zijn stukjes Naaz die ze in liedjes heeft gestopt en dus nu verzameld staan op een EP. Naast 'As Fun' en haar andere singles staan er ook genoeg nieuwe liedjes op, waaronder 'Pretty', waarin ze haar eigen onzekerheden bezingt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

Naaz prijkt dit jaar bovenaan onze 3FM Live List. Dit betekent dat ze een van dé artiesten is die je dit jaar live moet gaan zien, en dat kan dus op verschillende plekken. Ze staat onder andere op Best Kept Secret, maar heeft ook haar eigen shows in Paradiso, Rotown en Bitterzoet. Genoeg plekken om van haar te gaan genieten dus!

Meer nieuwe muziek? Check 3FM Now Playing!


Ook te beluisteren op Apple Music en Deezer.
Ster advertentie
Ster advertentie