3FM nieuws

3FM en 'Never Walk Alone'-actie genomineerd voor internationale radio-award

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM en 'Never Walk Alone'-actie genomineerd voor internationale radio-award

183 radiostations die allemaal op hetzelfde moment 'You'll Never Walk Alone' van Gary And The Pacemakers draaien. 3FM-dj Sander Hoogendoorn kreeg het voor elkaar. Aan het begin van de coronacrisis verenigde hij de hele wereld met dit mooie radiomoment en nu is de actie genomineerd voor The Coronavirus Radio Ideas Award.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

“Deze is voor iedereen die thuis zit, die op dit moment zó hard werkt in de strijd tegen het virus. In meer dan 30 landen op meer dan 183 radiostations wereldwijd. Deze drie minuten zijn we allemaal één”, aldus Sander Hoogendoorn op vrijdag 20 maart 2020.

3FM, Radio 2, Studio Brussel, BBC Radio 1, alle grote spelers deden mee. 183 radiostations draaiden tegelijkertijd 'You'll Never Walk Alone'. Om te laten zien dat we in deze crisis niet alleen staan, maar het samen met elkaar moeten doen. Het werd een legendarisch radiomoment.

Nominatie

Een actie die nu zelfs leidt tot een awardnominatie. The Coronavirus Radio Ideas Award is een eenmalige internationale radioprijs die in het leven geroepen is vanwege de coronacrisis. De unieke actie van 3FM om mensen samen te brengen tijdens de pandemie is genomineerd in de categorie Best Mega Promotion.

Sander: "Ik vind ‘t keihard dat we met Sanders Vriendenteam heel Europa met elkaar in verbinding hebben gebracht! En het laat zien dat radio anno 2020 nog steeds springlevend is, hoera!"

Ster advertentie
Ster advertentie