3FM nieuws

The Weeknd, SZA en Travis Scott maken een track voor Game Of Thrones

  1. Nieuwschevron right
  2. The Weeknd, SZA en Travis Scott maken een track voor Game Of Thrones

The Weeknd, SZA en Travis Scott zitten samen in de studio om een nummer te maken voor het laatste seizoen van Game Of Thrones. De track zou te horen zijn in de allerlaatste aflevering van de serie, maar komt al wel eerder uit.

The Weeknd zou benaderd zijn door de serie zelf, maar besloot Travis Scott en zangeres SZA ook te betrekken bij het project. Het is niet de eerste keer dat The Weeknd en Travis Scott de handen ineen slaan, want op Scott's album Birds in the Trap Sing McKnight werkten de twee ook al samen voor het nummer 'Wonderful'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seizoen 8

Het nieuwe en laatste seizoen van Game Of Thrones wordt flink gehypet, want vorige week werd bekend dat vanaf 10 april alle GOT-fans (en niet-fans natuurlijk) op de Iron Throne kunnen gaan zitten. Op Utrecht Centraal kunnen bezoekers onder andere fan-made kledingstukken bekijken en ervaren hoe de draken uit de serie daadwerkelijk klinken. De grootste publiekstrekker wordt natuurlijk de daadwerkelijke Iron Throne die speciaal uit de Verenigde Staten wordt overgevlogen. De Game of Thrones Experience is van 10 tot 21 April op Utrecht Centraal te bezoeken. Doordeweeks is het mogelijk tussen 08:00 en 20:00 uur langs te komen. Op zaterdag tussen 10:00 en 18:00 en zondags van 12:00 tot 18:00 te bezoeken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer Game Of Thrones?

Kun jij nou ook echt niet meer wachten tot het nieuwe seizoen en wil je NU weten wie er uiteindelijk op de Iron Throne terecht komt? Die laatste vraag kunnen we helaas nog niet voor je beantwoorden, maar om het wachten wat minder erg te maken check je hieronder het laatste nieuws over de serie.

- Game Of Thrones verstopt wereldwijd zes echte Iron Thrones
-
Opnames vervolgserie GOT starten deze zomer
-
Game Of Thrones komt met een eigen game

Ster advertentie
Ster advertentie