3FM nieuws

Check hier de speelfilm die Khalid maakte voor zijn nieuwe album

  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier de speelfilm die Khalid maakte voor zijn nieuwe album

Khalid heeft zijn tweede album Free Spirit de wereld in geslingerd met iets heel bijzonders: een korte film! De film is bedacht en gemaakt door Khalid zelf en uitgevoerd door de Britse regisseur Emil Nava. Bekijk de film hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op het nieuwe album gebruikt Khalid zijn tracks om verhalen te vertellen over de schoonheid en pijn van het opgroeien. De 21-jarige zanger speelt zelf ook in de film een rol met een groepje jongeren die uit hun vertrouwde omgeving willen ontsnappen en besluiten om op road trip te gaan. Kortom: ze willen een Free Spirit zijn voordat ze aan hun volwassen leven beginnen.

Free Spirit

Het tweede album bevat 18 gloedjenieuwe tracks waar je ex-3FM Megahit 'Talk' met Disclousre waarschijnlijk al van kent. In een interview met Zane Lowe zegt Khalid heel erg blij te zijn met de nieuwe plaat: "Het album is het hoogtepunt van alle ervaring en groei die ik de afgelopen twee jaar heb opgedaan. Toen ik de mannen van Disclosure voor het eerst ontmoette speelden ze een te gekke instrumentale versie van 'Talk' en was ik gelijk verkocht. Het is uitgegroeid tot een van mijn favoriete nummers die ik ooit heb gemaakt en daar ben ik ze heel erg dankbaar voor!"

Meer nieuwe muziek?

De 3FM Now Playing-lijst staat weer bomvol gloednieuwe nummers! Check de lijst hieronder om helemaal up tot date je weekend te vullen met de nieuwste nummers van Snelle, SWMRS, Billie Eilish en nog veel meer!

Ster advertentie
Ster advertentie