3FM nieuws

Kijken: Robyn covert 'Last Christmas' van Wham!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijken: Robyn covert 'Last Christmas' van Wham!

Het is vandaag Sinterklaas/pakjesavond/al die dingen, dus technisch gezien is het morgen pas 'tijd voor Kerst'. Gelukkig zijn regels er vooral om gebroken te worden, dus heb je hier vast een heerlijk kerstanthem in een nieuw jasje.

Laaast Christmas...

In de Live Lounge van het Britse BBC Radio 1 maakte Robyn, compleet met een lekker warme wintertrui, een compleet eigen versie van Wham!'s 'Last Christmas'. 3FM-dj Olivier Bakker was meteen fan. 'Last Christmas' is zijn favoriete kerstclassic dus niet élke cover voldoet automatisch aan de verwachting, maar Robyn flikt het hem!

Olivier: "Het zit hem in de sfeer die ze met haar stem neerzet. En het knapste vind ik dat ook het fundament van het origineel in stand blijft, dat is denk ik het geheim van een goede kerstcover. De nostalgie moet erin blijven!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nu we toch in de Christmas Spirit zijn...

In de week voor kerst is het weer tijd voor 3FM Serious Request! Dit jaar in een iets ander jasje. Tussen 18 en 24 december lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie.

Waarom? Om levens te redden. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Wil je meer weten of zelf in actie komen voor een van de doelen, klik dan hier!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie