3FM nieuws

Vraag het Liam Payne, want hij doet het meteen

  1. Nieuwschevron right
  2. Vraag het Liam Payne, want hij doet het meteen

Liam Payne kondigde afgelopen weekend op Twitter aan dat hij een track heeft gemaakt met niemand minder dan Charlie Puth. De ex-One Directioner hoor je regelmatig voorbij komen op NPO 3FM met zijn track 'Strip That Down'. Ook Charlie Puth ken je waarschijnlijk, hij scoorde een hit met 'We Don't Talk Anymore'.

Gewoon vragen en Liam doet 't

Een fan van Liam, Jari, vroeg op Twitter of Liam een track wilde maken met Charlie. Dat leek hem namelijk wel een goed idee. Ook vroeg Jari of ze hem eventjes wilden waarschuwen zodat hij zich mentaal kon voorbereiden. Liam is de beroerdste niet en stuurde diezelfde dag nog een tweetje terug met een waarschuwing. Daarna volgde het grote nieuws: de twee gaan samen een track opnemen. Hoppa! Vraag het en Liam doet het.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste vriendjes

Niet zo gek dat de twee samen een track opnemen, het zijn namelijk dikke maatjes. Zo deelde Liam Payne laatst nog een video waarin hij Charlie Puth verrast met een shirt met zichzelf erop. Charlie weet niet hoe snel hij zich moet omkleden, strip that down, Charlie!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heb jij ook nog iets wat je graag aan Liam wil vragen? Schroom dus niet en doe het gewoon. If it works for Jari, it could work for you...

Ster advertentie
Ster advertentie