3FM nieuws

Wulf, van enorme dancehit naar tokkelen op een gitaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Wulf, van enorme dancehit naar tokkelen op een gitaar

Misschien begint er niet meteen een belletje te rinkelen bij de naam Wulf, maar we kunnen je garanderen dat je z'n stem vaker hebt gehoord. Vorige zomer scoorde de Hilversumse singer-songwriter samen met Sam Feldt namelijk een monsterhit met 'Summer On You'. Nu is hij terug. In zijn eentje. Met gitaar.

Het roer om

Een paar jaar geleden besloot Wulf het roer om te gooien. Zijn muzikale droom moest nu toch maar eens werkelijkheid worden. Hij werd door de enige echte Ryan Seacrest (American Idol) benaderd om mee te doen aan wedstrijd waarin Ed Sheerans 'Sing' gecoverd moest worden. Hij werd tweede en opeens stonden de artiesten in de rij om met hem te werken.

Hij besloot het iets dichter bij huis te zoeken en sloeg de handen ineen met Sam Feldt. 'Summer On You' werd een enorme hit. Iets wat hem de ruimte opleverde om aan zijn eigen muziek te werken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Mind Made Up'

Daar is nu de track 'Mind Made Up' uitgekomen. Een nummer dat erg persoonlijk is. "De track gaat over mijn keuze voor muziek. Hoe ik er hobbelen en struikelend achter kwam dat ik hier toch echt heel graag voor wilde gaan, ondanks de tegenslagen en onzekerheid." Iets wat je terughoort in de positieve en hoopvolle vibe van de track.

Sinds deze week staat 'Mind Made Up' van Wulf op de playlist van 3FM en ga je hem vaak voorbij horen komen.

Ster advertentie
Ster advertentie