3FM nieuws

Ben jij het nieuwe #3FMTrendingTalent?

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Ben jij het nieuwe #3FMTrendingTalent?

Steeds meer artiesten breken door via social media platformen zoals Instagram en TikTok. Kijk naar Antoon, MEAU of wat dacht je van Olivia Rodrigo? Op een platform waar iedereen de kans heeft om viral te gaan zit nog veel verborgen talent. Dát talent, daar gaan 3FM-dj's Olivier en Jamie naar op zoek. Van TikTok naar de 3FM Live Box? Het kan zomaar gebeuren!

#3FMTrendingTalent is een talentenjacht van 3FM-dj's Jamie en Olivier in het radioprogramma VoorAan.

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel: maak een video op TikTok met jouw eigen track, zet in de caption #3FMTrendingTalent, upload de video en deel de link van je TikTok-video via het formulier hieronder.

Wanneer je je hebt aangemeld is het afwachten en ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk opvalt bij de jury. Wanneer je opvalt en je track goed in de smaak valt bij de jury, maak je kans om genomineerd te worden. Ben je genomineerd? Dan moet je ervoor zorgen dat je verschillende rondes overleeft en wie weet maak jij dan wel kans op de grote prijs!

Dus: pak je schrijfblok, je instrument, je eigen stem en druk op record! Wie weet tot snel in de 3FM Live Box.

Dit kun je winnen:

  • Live-optreden in de 3FM Live Box, waarbij ook professionele video-opnames worden gemaakt.

  • Bootcampdag bij 3FM met een masterclass TikTok en een feedbacksessie met 3FM Talent coördinator Hugo Schaap.

  • Je mag een uur opnemen in de Live Box om je track met professionele apparatuur op te nemen.

De aanmeldingen voor 3FM Trending Talent 2023 zijn gesloten. Op maandag 17 april worden de genomineerden bekend gemaakt in het radioprogramma VoorAan.

Belangrijk: Je hebt de tekst en muziek zelf geschreven en beschikt over de auteursrechten en je geeft POWNED toestemming om je video te gebruiken en verspreiden via de kanalen van de NPO, zowel online als in radio- en tv-programma's.

Ster advertentie
Ster advertentie