3FM nieuws

Eerste namen PITCH 2014 bekendgemaakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen PITCH 2014 bekendgemaakt

Concertorganisator Mojo heeft dinsdag 18 februari de eerste 22 namen van het PITCH Festival in Amsterdam bekendgemaakt!

De vierde editie van PITCH vindt op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli 2014 plaats op de meest stadse festivallocatie van Amsterdam: Cultuurpark Westergasfabriek.

Open air-podium

Voor het ultieme festivalgevoel wordt het hoofdpodium dit jaar een Open air-podium. Net als voorgaande edities zijn de Gashouder, de Westerunie, het Transformatorhuis, het Westergasterras en de Westertent op het grasveld ook weer onderdeel van het festival.

Programma PITCH 2014

Het programma van PITCH bestaat uit de beste en nieuwste cross-over acts, met dit jaar niemand minder dan Massive Attack en Richie Hawtin. Naast deze namen zijn de volgende artiesten bevestigd voor PITCH 2014:

Vrijdag 4 juli: Massive Attack, Moderat, SBTRKT, Mount Kimbie, Little Dragon, Lunice, George Fitzgerald, Howling, Zomby, Snakehips, Slow Magic.

Zaterdag 5 juli: Richie Hawtin, Caribou, Darkside, Buraka Som Sistema, The Gaslamp Killer, Joy Orbison, Todd Terje (live), Ryan Hemsworth, Kelela, Trippy Turtle, Kuenta i Tambu.

PITCH 2014

Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie over het programma op de vernieuwde festivalsite. De kaartverkoop voor PITCH gaat zaterdag 22 februari om 11:00 uur van start via het officiële verkoopkanaal. Wees er snel bij, want de eerste 1.000 passepartouts gaan met korting de deur uit!

Ster advertentie
Ster advertentie