3FM nieuws

Asaf Avidan op Rotterdam Unlimited

  1. Nieuwschevron right
  2. Asaf Avidan op Rotterdam Unlimited

De Israelische zanger Asaf Avidan staat op het nieuwe festival Rotterdam Unlimited dat 16 juni plaatsvindt.

Rotterdam Unlimited vindt van 11 tot en met 16 juni plaats. Het evenement herbergt de bekende festivals Dunya en de Rotterdamse Zomercarnaval. Door deze festivals te combineren hopen ze een nieuw en uitgebreider publiek te bereiken. Dit grensverleggende festival dompelt Rotterdam vijf dagen lang onder in de nieuwste ontwikkelingen uit de grote stad op het gebied van muziek, dans, letteren, theater en carnaval.

'"Het Zomercarnaval en Dunya konden niet meer verder groeien. Het werd steeds moeilijker om ze op het huidige niveau te blijven financieren. Maar het was wel noodzakelijk een stap voorwaarts te maken", licht een woordvoerster toe.

Asaf Avidan op Rotterdam Unlimited

Asaf Avidan sluit zondag 16 juni dit nieuwe festival af. De Israëlische zanger Asaf Avidan ging lange tijd solo door het leven. In 2006 stelde hij uiteindelijk de band The Mojos samen waarmee hij sindsdien optreed. Asaf Avidan & The Mojos bracht in 2009 het album The Reckoning uit. Op dit album stond ook het nummer 'Reckoning Song' dat in 2012 door de Duitse DJ Wankelmut geremixed werd. Dit nummer werd uitgeroepen tot 3FM Megahit.

Ster advertentie
Ster advertentie