3FM nieuws

Kanye West in bed met Taylor Swift, Rihanna en Donald Trump

  1. Nieuwschevron right
  2. Kanye West in bed met Taylor Swift, Rihanna en Donald Trump

In de gloedjenieuwe clip van zijn track 'Famous' deelt Kanye het bed met onder andere Taylor Swift, Rihanna, Chris Brown, Donald Trump en zijn liefje Kim Kardashian. En dat zorgt natuurlijk voor de nodige ophef. Precies wat Kanye wil.

Kanye heeft natuurlijk niet zomaar wat celebrities gekozen om naakt mee in bed te liggen: alle mensen die je ziet hebben op een of andere manier bijgedragen aan zijn fame. Hij liet de video voor het eerste zien tijdens een feestje in Los Angeles.

Sterrenteam in bed na orgie

Zoals bij nagenoeg elke actie van Kanye ontplofte het internet. Voor het gemak zette Philip Lewis alle celebrities op een rijtje:

Videoclip 'Famous' gebaseerd op schilderij

De compositie van de clip heeft Kanye gebaseerd op het werk van de schilder Vincent Desiderio, die maakt de volgende muurschildering met de treffende naam 'Sleep':

Voorlopig alleen op Tidal, maar...

De nieuwe clip van 'Famous' is voorlopig alleen te kijken via de streamingdienst Tidal, waar Jay-Z de eigenaar van is. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen screencaps en video's worden gedeeld op social media. Deze footage is bijvoorbeeld al op Twitter beland:

Kanye heeft nog niet gereageerd op de vraag hoe de clip is gemaakt: 'stunt-doubles', video effecten of beide? We weten het niet. Maar opzienbarend is het wel. Je kunt over Kanye zeggen wat je wilt, maar ophef veroorzaken kan 'ie als geen ander.

Ster advertentie
Ster advertentie