3FM nieuws

'Watermelon Sugar' van Harry Styles is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Watermelon Sugar' van Harry Styles is 3FM Megahit

Aan zon, zee en strand geen gebrek in de nieuwe videoclip van Harry Styles. Deze zomerse track staat op de zanger zijn tweede soloalbum dat eind 2019 gereleased werd én ga je deze week extra vaak horen, want 'Watermelon Sugar' is de nieuwe 3FM Megahit.

Uitgestelde tour

Harry, wiens tour is uitgesteld, geeft aan zijn shows te verzetten naar februari en maart 2021. Om zo verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De Britse zanger zou in april, met zijn nieuwe album, beginnen aan een nieuwe tour. Tijdens de tour gaat hij worden ondersteund door niemand minder dan King Princess.

Nostalgie

In de muziek video zie je Harry omringd door vrouwen en, jawel, watermeloenen. De videoclip speelt zich af op een strand en niet zomaar één: dit is hetzelfde strand waar ook de video voor 'What Makes You Beautiful' van One Direction is gefilmd. Daar begon het allemaal voor Harry, maar inmiddels laat 'ie wel zien dat hij die fase nu écht ontgroeid is.

Veel fans denken dat 'Watermelon Sugar' over seks gaat. Harry heeft 't zelf nooit bevestigd, maar als je de video bekijkt wordt er héél weinig tot de verbeelding overgelaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie