3FM nieuws

Hoe goed ken jij de songteksten van Mumford & Sons?

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe goed ken jij de songteksten van Mumford & Sons?

Vrijdag 16 november hoor je een uur lang alleen maar nieuwe muziek van Mumford & Sons op 3FM, voorzien van commentaar door Marcus Mumford himself! Om alvast in de stemming te komen voor het nieuwe album en de special, gaan wij jouw Mumford & Sons kennis testen!

Lyrics Quiz

Ben jij een diehard fan en zing je alle teksten met gemak mee, of moet je je kennis toch nog even bijstampen voor de nieuwe muziek die eraan komt? Doe de quiz en check het!

Mumford & Sons muziekspecial

Mark + Rámon halveren hun middagshow en laten tussen 16:00 en 17:00 uur vooral Marcus het woord voeren. Hij vertelt het een en ander over de nieuwe nummers die Mark + Rámon draaien. Helaas is hij niet zelf in de studio, maar deelt hij alle inside informationgezellig via wat audiofragmenten. Hoe dan ook: dit wordt een hele bijzondere uitzending als je van muziek houdt!

Kom in actie voor Serious Request

Met 3FM Serious Request: Lifeline zet NPO 3FM zich samen met het Rode Kruis in voor het redden van levens. Dit jaar doen we dat voor drie thema’s: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de week voor kerst, van 18 tot en met 24 december, lopen drie teams met twee 3FM-dj’s vanaf drie verschillende locaties in het land van actie naar actie. Ze gaan lopend door Nederland om op kerstavond aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht, het hoofdkwartier van de actie. Wil je meer weten of zelf in actie komen, klik dan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie