3FM nieuws

Louis Tomlinson en Bebe Rexha komen maar niet van elkaar af

  1. Nieuwschevron right
  2. Louis Tomlinson en Bebe Rexha komen maar niet van elkaar af

Louis Tomlinson en Bebe Rexha zitten vast in een relatie waar ze maar niet vanaf kunnen komen, als we de tekst van 'Back To You' mogen geloven. De twee zingen dat ze elkaar eigenlijk non stop irriteren, maar ze toch altijd weer bij elkaar uitkomen. Of dat nou een romantische of ongezonde situatie is, het feit is dat ze daar een heel lekkere poptrack van hebben gemaakt!

Haat-liefde-verhouding

"You stress me out, you kill me. You break me down, you fuck me up..." Gezellig, jongens! Echt heel knus, dit. Louis en Bebe zitten in een (fictieve) relatie die draait op drama: hoe meer ruzie, onrust en verwarring er is, hoe leuker ze elkaar gaan vinden. Gelukkig hebben ze het wel door van zichzelf en erkennen ze dat ze misschien wel een tikkie verslaafd zijn aan dit gedrag.

De video voor 'Back To You' is opgenomen in Doncaster, Louis' hometown. Het voetbalstadion speelt een prominente rol, aangezien Louis daar een tijdje heeft gevoetbald en zich achter de schermen nog steeds bezighoudt met de Doncaster Rovers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer van Louis

Louis bracht eerder al de single 'Just Hold On' uit, een samenwerking met Steve Aoki. Dat was meer een los projectje, 'Back To You' komt ook echt op zijn album. Dat album komt pas later in 2017 uit, want Louis moet ook nog wat tijd besteden aan zijn kind: hij werd begin 2016 vader van Freddie Reign.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie