3FM nieuws

#nietlullenmaarbrullen: Domien support de Nederlandse voetbaldames

  1. Nieuwschevron right
  2. #nietlullenmaarbrullen: Domien support de Nederlandse voetbaldames

Dit jaar vindt in Utrecht het EK Vrouwenvoetbal plaats. Toch hoor je er helaas maar weinig over. Maar daar wil Domien verandering in brengen. Samen met Frank van der Lende en Sander Hoogendoorn staat Domien achter de draaitafels om er een feestje van te maken in de grootste tijdelijke voetbalkantine van Nederland: Studio/K.

#nietlullenmaarbrullen

Voetbalster Leonne Stentler en supporter Anne Stokvis kwamen op het idee om een fanlocatie neer te zetten voor onze Oranje Leeuwinnen. Domien Verschuuren was het daar he-le-maal mee eens en onder de slogan #nietlullenmaarbrullen kunnen de fans op 14 juli samenkomen in Amsterdam. Rivkah op het Veld, van NOS Sport, ontvangt samen met Daphne Koster voetbalgasten in Studio EK. Wie er nog meer langskomen wordt komende weken bekend gemaakt tussen 6 en 9 in de ochtendshow van Domien op 3FM.

Geen sportzomer dit jaar? Echt wel!

“Vrouwenvoetbal is de snelst groeiende tak van sport in Nederland", vertelt Domien. "Toch hoor je er op radio en tv zo weinig over! Er zou dit jaar geen ‘sportzomer’ zijn, terwijl er een Europees kampioenschap gevoetbald wordt. Letterlijk om de hoek! Het wordt tijd om de spotlights vol op de vrouwen te zetten en de sport de aandacht te geven die het verdient. Laten we met z’n allen het vrouwenvoetbal omarmen!”

Volgende maand

Precies over één maand, op 16 juli, start het EK Vrouwenvoetbal in Utrecht. De Nederlandse voetbalsters gaan de strijd aan met Denemarken, België en Noorwegen. Alle wedstrijden zijn de volgen in het Amsterdamse Studio/K!

Ster advertentie
Ster advertentie