3FM nieuws

Dit is waarom goedkoop roamen in de EU eigenlijk niet zo chill is

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is waarom goedkoop roamen in de EU eigenlijk niet zo chill is

Vanaf deze week is het zover: er zijn geen extra roamingskosten meer binnen de EU. Je kunt ein-de-lijk al je vakantiekiekjes posten zonder torenhoge rekening. Maar worden jij en je omgeving daar gelukkiger van? Wij denken dat iedereen er binnen de kortste keren al klaar mee is...

Nu nu nu

Voorheen wachtte je braaf op het moment dat je wifi had om je foto, Insta-story of Snapchat te posten, waardoor je automatisch selectiever werd. Nu kun je het eerste de beste kiekje online gooien, wat niet altijd een goed idee is.

Niet nu, jongens

Jij zit thuis, bent aan het werk of staat in de regen op de bus te wachten, terwijl al je vrienden op vakantie zijn. En ja hoor, je wordt 24/7 doodgegooid met Insta-stories gevuld vol strand, cocktails en palmbomen. FML.

Damage control

Een week vakantie vol rust en zen? NOT! Je mail blijft nu gewoon binnenstromen en je moét soms reageren. Je wilt na je vakantie niet in een puinhoop terechtkomen omdat die garnaal van een collega een deadline heeft gemist.

Up to date blijven

Datzelfde geldt voor al je Whatsapp-groepen. Als je vrienden ineens bekennen dat ze gisterenavond een lama hebben gestolen uit de kinderboerderij, moét jij daar natuurlijk wel van op de hoogte blijven. Daar gaat de romantische avond met je liefde...

Think!

Tijdens je vakantie in Turkije of Zwitserland alles online vastleggen en bij thuiskomst een DIKKE rekening ontvangen? Dat kan gewoon! Niet alle landen in Europa zijn lid van de EU, sukkel. Goed lezen!

Ster advertentie
Ster advertentie