3FM nieuws

Dua Lipa brengt nieuwe single 'Houdini' op 10 november uit

foto: Dua Lipa Instagramfoto: Dua Lipa Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa brengt nieuwe single 'Houdini' op 10 november uit

Eerder deze week deelde Dua Lipa een cryptische video op haar leeggehaalde Instagram-pagina waarin een code te zien was die leek te verwijzen naar de titel van haar nieuwe single. Gisteren maakte de 28-jarige zangeres dan eindelijk bekend dat haar nieuwe single 'Houdini' volgende week wordt uitgebracht.

‘Houdini'

In de, inmiddels verwijderde, video is Dua Lipa met felrood haar en een gouden ketting met een sleutelvormige hanger in haar mond te zien en horen we haar de woorden “Tell me all the ways you’ll need me” zingen. Aan het eind van de clip wordt de cijferreeks ‘4 8 9 9 14 15 21’ getoond in beeld. Wanneer je deze cijfers vertaalt naar de letters in het alfabet en opnieuw rangschikt, vormt de reeks het woord ‘Houdini’.

Deze beroemde goochelaar ontving tijdens zijn stunts vaak de sleutel van de handboeien via een kus met zijn vrouw Bess. Houdini overleed op Halloween, dezelfde dag dat Dua’s teaser live ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Speculaties album

De aankomende release komt na het grote succes van haar album 'Future Nostalgia' en de single 'Dance the Night' van de Barbie-soundtrack. Bovendien wordt er volop gespeculeerd over een nieuw album dat begin 2024 verwacht wordt. Op Dua's website kan je je aanmelden voor ‘Dua’s text community’ waarna je van alle nieuwtjes op de hoogte wordt gehouden.

foto: 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie