3FM nieuws

Dit is wat we weten over het nieuwe album van Dua Lipa

foto: Dua Lipa Instagramfoto: Dua Lipa Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is wat we weten over het nieuwe album van Dua Lipa

In 2020 domineerde de disco-pop van Dua Lipa's tweede album de hitlijsten. We hebben het op de Barbie-soundtrack en duet met Elton John na, al even zonder muziek van de popzangeres moeten doen, maar zoals het ernaar uitziet mogen we binnenkort dan eindelijk een nieuw album verwachten. Check hier alles wat we weten.

Dua Lipa haalt Instagram-feed leeg

Iets wat artiesten vaker doen als ze een nieuwe era in gaan is hun Instagram leeghalen. En dat is nu gebeurd, op één cryptische 'miss me?' -post na. Tijd om te speculeren over album drie...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe sound

Volgens insiders werkt Dua Lipa aan een nieuwe sound met jaren ‘70 psychedelische elementen. Maar Dua stelt fans gerust: het blijft nog steeds popmuziek. Wat de geruchten hierover bevestigt: de zangeres bevestigde eerder al dat Kevin Parker van Tame Impala meewerkt aan het album.

Maar wanneer dan?

Het album wordt begin 2024 verwacht, met misschien al eind dit jaar een single. Naast de
sound zal het album vooral thematisch als één geheel voelen. En dat zal duidelijk worden wanneer mensen de albumtitel horen, zegt de zangeres. “I’ve definitely grown up. It’s like I’m coming into my power and not afraid to talk about things.”

Ster advertentie
Ster advertentie