3FM nieuws

Wolfmother definitief niet op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Wolfmother definitief niet op Pinkpop
De zanger van Wolfmother, Andrew Stockdale, is ziek en de band heeft de knoop doorgehakt... Het optreden op de Pinkpop-zondag gaat niet door. Wie moet hen vervangen volgens jou?Zonder zanger of frontman kun je als band eigenlijk niet optreden. Eén van de steunpilaren ontbreekt op zo'n moment en voor een knallend optreden heb je elk bandlid nodig. Des te treuriger is het als de frontman ziek wordt en je een optreden op een tof festival als Pinkpop moet afzeggen. Het is gebeurd met Wolfmother.

Andrew Stockdale is ziek

Helaas, helaas, maar ziek is ziek. Andrew Stockdale voelt zich te beroerd om zondag de Mainstage van Pinkpop op te klimmen. Op de site van Pinkpop was te lezen dat het optreden niet doorging, dat werd er direct weer afgehaald, geruchten onstonden, toen kwamen ze wel, maar nu is het definitief: De band komt zondag NIET naar Landgraaf.

>> Lees het statement op de site van Pinkpop


Back-up voor Wolfmother?

Alle zeilen van de festivalorganisatie worden nu bijgezet om een back-up te regelen, maar wie dat wordt is nog onbekend. Daarom vragen we het aan jou, mocht Andrew nog ziek zijn...


Wie moet Wolfmother vervangen, heb jij tips voor Jan Smeets?

Ster advertentie
Ster advertentie