3FM nieuws

Son Mieux op Pinkpop 2022: "Het was magistraal"

foto: Jelmer de Haas
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux op Pinkpop 2022: "Het was magistraal"

"Twintig jaar geleden had ik samen met iemand een jongensdroom." Het zijn de woorden van frontman Camiel halverwege de set van Son Mieux op hun eerste Pinkpop. Samen met zijn broer, die naast hem op het podium staat, begon het ooit zo en vandaag stonden ze er. 3FM-dj Herman sprak de band na hun optreden.

Interview in de 3FM-studio

Son Mieux mocht de zaterdag van Pinkpop voor een vol veld openen en er is eigenlijk maar één simpele vraag te stellen volgens Herman... Hoe was het? Camiel: "Het was magistraal, we hebben van elke seconde genoten. Van te voren denk je vaak, wordt dit dan echt wat je hoopt dat het is? En dit was er vandaag zeker weer eentje."

Ieder bandlid had tijdens de show zijn of haar eigen moment van besef. "Dat je ineens voor je uitkijkt en realiseert wat je allemaal voor je hebt." Bekijk het interview met de band hieronder terug.

Een jongensdroom van twee broers

Halverwege de set pakte Camiel even een moment om zijn broer Quinten te bedanken. "Een kleine twintig jaar geleden had ik een jongensdroom. Samen met iemand anders. En die begon bij een filmpje van DI-RECT op dit festival. Al die tijd heeft er altijd één iemand aan mijn zijde gestaan om die jongensdroom waarheid te laten worden. Vandaag is die dag. Mag ik een heel groot applaus voor mijn kleine broertje, mijn grote broeder: Quinten Meiresonne!"

Hulde aan deze twee broers en de rest van de band. Het is duidelijk, Son Mieux is klaar voor meer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie