3FM nieuws

Winnen: tickets voor de 3FM Exclusive met Arctic Monkeys

foto: Arctic Monkeys
  1. Nieuwschevron right
  2. Winnen: tickets voor de 3FM Exclusive met Arctic Monkeys

De grootste artiesten voor een handjevol 3FM-luisteraars in intieme setting: het is weer de hoogste tijd voor een 3FM Exclusive. Op 10 oktober vindt de volgende 3FM Exclusive plaats met niemand minder dan: Arctic Monkeys! Wil jij hierbij zijn? Lees snel verder hoe jij kans maakt op tickets.

Hoe win je tickets?

Wil jij Arctic Monkeys live aanschouwen met enkele andere fans op een bijzondere locatie? Luister dan in de week van 3 t/m 7 oktober naar de 3FM, en stuur een appje naar de studio van de 3FM-app zodra jij Arctic Monkeys voorbij hoort komen. Ook geven we de hele week online tickets weg op de social media-kanalen van 3FM, dus houd het in de gaten!

Na 4 jaar nieuwe muziek

Arctic Monkeys-fans: your prayers have been heard. Nieuwe muziek, een headliner-show op Lowlands en nu ook de mogelijkheid om de band in intieme setting mee te maken. Vorige maand kregen we al een mooi voorproefje van de nieuwe plaat in de vorm van de track 'There'd Better Be A Mirrorball', en vandaag is daar alweer een nieuwe track 'Body Paint'. Het nieuwe album The Car, alweer de zevende van de band, komt op 21 oktober uit.

Drummer Matt Helders verklapte in een eerder interview al dat het nieuwe album verdergaat waar laatste album Tranquility Base Hotel & Casino eindigde. En dat is ook precies hoe de eerste twee tracks van de plaat klinken. Dat belooft veel goeds voor de 3FM Exclusive, waar het nieuwe werk ongetwijfeld ten gehore wordt gebracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Arctic Monkeys op Lowlands

Afgelopen zomer heeft de band een goede ronde langs de festivalpodia afgelegd, en deed in de ronde ook Lowlands ook. Zodoende was het op de zaterdagavond dringen geblazen in en rondom de Alpha, waar Arctic Monkeys de afsluitende act waren. Fans keken dorstig uit naar nieuw materiaal, maar verder dan een voorproefje in de vorm van 'I Ain't Quite Where I Think I Am' kwam het niet en moest iedereen het doen met oud werk. En dat is natuurlijk geen straf met het uitstekende aanbod van alle hits die ze ooit hebben gehad. Denk aan: ‘Do I Wanna Know,’ 'I Bet You Look Good On The Dancefloor,' ‘505’ en ‘Snap Out Of It'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Exclusives

Grote artiesten die live optreden op vette locaties, voor een handjevol 3FM-luisteraars. Dát is 3FM Exclusive. In eerdere jaren vonden 3FM Exclusives plaats met artiesten als Billie Eilish, Mumford and Sons, Nothing But Thieves en Måneskin. Benieuwd hoe zoiets eraan toegaat? Check hier een aantal 3FM Exclusive hoogtepunten uit het verleden.

Ster advertentie
Ster advertentie