3FM nieuws

Son Mieux laat 6.000 man dansen tijdens AFAS Live-debuut

foto: jessie Kamp
 1. Nieuwschevron right
 2. Son Mieux laat 6.000 man dansen tijdens AFAS Live-debuut

Son Mieux staat deze week niet één, maar twee keer in een strak uitverkochte AFAS Live - de grootste shows van de band tot nu toe. Maar dat de Haagse formatie gisteravond voor het eerst een eigen show in een zaal van deze grootte speelde, was niks van te merken. Moeiteloos verovert de band 6.000 harten met hun aanstekelijke pop.

Aan niemand dan The Indien de eer om de avond af te trappen. Een kleine 2 maanden geleden verraste Son Mieux de band op 3FM met het heugelijke nieuws, en dat bleek een goede keuze: de Haagse muzikanten warmden het publiek perfect op met hits als 'Stay' en 'Be Yours'.

Glitters, gitaren en onweerstaanbare hits

De charismatische frontman Camiel staat geen moment stil, en hij neemt daarmee het gehele publiek met zich mee. Al dansend komen we de avond met ze door, en zij hebben dan ook flink uitgepakt voor deze mijlpaal: naast de zevenkoppige band wordt er ook een gospelkoor ingezet, verschillende outfit changes, en vooral een grote bak aan positieve energie die zeer besmettelijk werkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Setlist

De band heeft sinds 2025 al heel wat mooie muziek op de naam staan. En de muzikale reis van ‘Easy’ naar ‘Multicolor’ tot ‘Tonight’ lijkt vanavond zelfs thuis te horen in grote zalen zoals deze. Check hier een overzicht van alle tracks:

 1. This Is The Moment
 2. 1992
 3. Drive
 4. Come Back Again
 5. Hiding
 6. Heavy Water
 7. The Mustard Seed
 8. Feels
 9. Easy
 10. Multicolor
 11. Leads
 12. Tell Me More
 13. Tuesday
 14. Can't Get Enough
 15. Will (Part 1)
 16. Tonight
 17. Nothing
 18. Dancing at the Doors of Heaven
button arrow
button arrow
foto: Jessie Kamp
Ster advertentie
Ster advertentie