3FM nieuws

The Indien is het voorprogramma van Son Mieux in een uitverkocht AFAS Live

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Indien is het voorprogramma van Son Mieux in een uitverkocht AFAS Live

Son Mieux gaat als een speer. Afgelopen zomer waren ze de opening van het grootste festival van Europa: Sziget en ze stonden in de Alpha op Lowlands. Na al dit moois staan ze op 23 en 24 november in een uitverkocht AFAS Live. Er ontbrak alleen nog een voorprogramma, maar hoe pak je dat op een originele manier aan? Je bedenkt een smoes om de artiest te spreken en je betrekt 3FM in het complot!

"Hey Rianne, kan ik zangles van je krijgen?"

Frontman Camiel is nog vol aan net nagenieten van de festivalzomer die ze hebben gehad. Maar tijd om uit te rusten is er niet. Op 23 en 24 november staat Son Mieux namelijk in een uitverkocht AFAS Live, maar er ontbreekt nog een voorprogramma. Rianne van The Indien is de zanglerares van Camiel en hij vindt het tijd dat ze met haar eigen band ook grote podia's betreedt. "Ze kan veel beter zingen dan ik." Tijdens de middagshow van Barend & Benner ontstaat het plan om Rianne te verrassen met het nieuws.

Zonder dat Rianne weet dat ze live op de radio is, neemt ze de telefoon op. Camiel belt met de smoes of hij binnenkort weer zangles van haar wil en of ze ook bij de uitverkochte AFAS Live shows van Son Mieux aanwezig kan zijn. Gelukkig is The Indien in Nederland waarna Camiel Rianne vraagt of ze ook het voorprogramma wil zijn, maar het blijft spannend. "Oeh, moet ik heel even in m’n agenda kijken..." Vlak daarna wordt het gevolgd met: "Ja, wat super vet!"

The Indien

The Indien gaat, net zoals Son Mieux, al een tijdje mee. In 2015 verscheen hun eerste EP en ze tourden o.a. door Engeland voor verschillende festivals. De 3-koppige band maakt vooral muziek in de 60’s stijl, dat belooft veel goeds!

Ster advertentie
Ster advertentie