3FM nieuws

George Michael crasht met auto

  1. Nieuwschevron right
  2. George Michael crasht met auto
Ondanks zijn verwoede pogingen om uit de pers te blijven, is George Michael weer onderwerp voor roddels. Hij werd gearresteerd na een aanrijding.Het zit de voormalige zanger van Wham ook niet mee. Probeer je, na jaren in de spotlight, weer een beetje te luwte op te zoeken, wordt je na een avondje stappen weer opgepakt door de politie na een aanrijding.

George Michael gearresteerd

De 46-jarige George Michael reed in de vroege uurtje terug naar huis na een avondje stappen en raakte onderweg in een aanrijding met een vrachtwagen. Toen de politie arriveerde, waren zij van mening dat Michael een borrel op had en namen hem én de vrachtwagenbestuurder mee naar het bureau.

Broodnuchter

Na een grondig onderzoek van vijf uur op het bureau bleek Michael echter broodnuchter te zijn. Datzelfde gold ook voor de bestuurder van de vrachtwagen, waardoor het hele incident wordt afgedaan als een zaak voor de verzekeringsmaatschappijen.

Don't Drink and Drive, George

In 2007 heeft George Michael al twee jaar lang de taxi mogen nemen wegens een rij-ontzegging voor het rijden onder invloed van drugs. Hierbij reed hij in op drie geparkeerde auto's om vervolgens door te rijden zonder bericht aan de eigenaars.

>> Lees meer over George Michael in zijn biografie
Ster advertentie
Ster advertentie