3FM nieuws

Dua Lipa maakt prachtige video voor haar Nederlandse fans

  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa maakt prachtige video voor haar Nederlandse fans

Wij Nederlanders mogen dan uit een klein landje komen, maar op muziekgebied zijn we er al vaak vroeg bij. Nog voordat artiesten world domination bereiken, hebben wij ze al omarmd. Denk aan een Adele, Ed Sheeran of recentelijk Nothing But Thieves. Maar ook Dua Lipa heeft een hoop aan Nederland te danken! Daarom nam ze even de tijd om al haar Nederlandse fans te bedanken.

Als er één iemand in de afgelopen twee jaar van nieuw talent naar wereldster is uitgegroeid dan is het Dua Lipa wel. Ze maakt zulke grote sprongen dat ze op dit moment record na record verbreekt.

En dat zijn dingen die natuurlijk supertof zijn om te zien! Dua wordt er blijkbaar ook een tikje emo van, want op social media heeft ze uitgebreid de tijd genomen om een video te maken waarin ze terugkijkt op het begin. Daar waar het allemaal ooit van start ging: in Nederland op Eurosonic Noorderslag!

Een ode aan haar Nederlandse fans

Bij de video schrijft Dua over die periode: "Reminiscing about the fact that it’s already 2 years ago that I performed in The Netherlands for the very first time at Eurosonic! After that, a lot of incredible things happened and I wouldn’t be where I’m at right now without my Dutch Loves. The video below is for you! Thank you so much for all your support x."

Check de video hier!

Ster advertentie
Ster advertentie