3FM nieuws

Je vier favo castleden van Game of Thrones willen een album uitbrengen

foto: HBO
  1. Nieuwschevron right
  2. Je vier favo castleden van Game of Thrones willen een album uitbrengen

Dit is misschien wel het mooiste stukje muzikaal vertier dat de serie ooit heeft voortgebracht. En dat in de vorm van je vier favoriete musketiers: Tormund, Ser Jorah, The Hound en Beric Dondarrion.

Muziek en Game of Thrones gaan al jaren hand in hand. Elk castlid lijkt wel een muzikaal verleden te hebben. Vorige week nog ontdekten we dat Peter Dinklage vroeger in een punkband zat. Maar vandaag brengen we je nóg iets beters... Iets VEEL beters!

Brotherhood Without Banjos

Tijdens hun barre tocht aan de overkant van de muur hadden deze vier acteurs blijkbaar iets te veel tijd omhanden. Bevroren handen welteverstaan. Een tijdje geleden plaatste de acteur Kristofer Hivju (je lievelings wildling) een video op Instagram waar hij samen met The Hound een liedje speelt. Wat deze hilarische clip oplevert:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een album?!

Niet veel later kwam er een deel twee met de beschrijving: "Brotherhood Without Banjos. This is our latest hit 'Anthem Over Season Seven End'." En niet geheel onbelangrijk... De aankondiging dat er een album aan gaat komen genaamd What Will Fate Bring Us?!.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nu denk je natuurlijk: Ja ja ja ... Leuk grapje, Tormund. Maarrrr het lijkt echt de gaan gebeuren. Aan Digital Spy heeft de acteur laten weten dat ALS hij het volgende seizoen overleeft hij en de boys een studio in Belfast zullen induiken. Please, George R. R. Martin!

Ster advertentie
Ster advertentie