3FM nieuws

Dave Grohl breekt been in Zweden

  1. Nieuwschevron right
  2. Dave Grohl breekt been in Zweden

Lichte paniek! Foo Fighters-frontman Dave Grohl is in Zweden onderuit gegaan op het podium en lijkt daarbij zijn been te hebben gebroken. Wat dat voor het optreden van de Foos op Pinkpop 2015 betekent, is nog niet bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ja, je leest het goed en dat is behoorlijk balen. In de eerste plaats natuurlijk voor Dave Grohl zelf, maar ook een beetje voor de Pinkpopgangers van dit jaar, want de bulderende afsluiter van deze Pinkpopeditie komt in gevaar.

"I think I broke my leg. I think I really broke my leg"

Op 12 juni stond Foo Fighters in het pittoreske Heden in Zweden. Daar begonnen Dave en zijn mannen snoeihard aan hun set, maar al bij het tweede nummer ging het mis. Dave ging onderuit en kwam nogal ongelukkig terecht. In het bovenstaande filmpje hoor je wat hij zegt en later zie je hem ook op de schermen op het podium liggen.

"I think I broke my leg. I think I really broke my leg. You have my promise, right now, that the Foo Fighters will be back, but right now I gotta go to the hospital."
- Foo Fighters

Dave later gewoon op het podium

Maargoed, Dave Grohl zou de zanger van Foo Fighters niet zijn als hij niet gewoon later daadwerkelijk op het podium klom om het optreden af te maken.

Twijfels bij Pinkpop 2015

Hopelijk valt het allemaal mee voor de zanger, drummer en gitarist. Niet in de laatste plaats omdat zondagavond een optreden van de Foos staat gepland in Landgraaf. Op dit moment gaan er allemaal geruchten over de optredens van de komende tijd, maar je weet het maar nooit met 'm... We'll keep you posted.

Ster advertentie
Ster advertentie