3FM nieuws

Kijken: Lizzo zingt 'Juice' voor het eerst live!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kijken: Lizzo zingt 'Juice' voor het eerst live!

De saaiste maand van het jaar werd ineens superzomers dankzij Lizzo, want zij dropte 'Juice'! Het nummer werd 3FM Megahit en nu heeft ze 'm dus ook voor het eerst live gezongen.

Shinen

Lizzo zou Lizzo niet zijn als ze daar geen glitterpakje, dwarsfluit en bescheiden twerk-leger voor zou meenemen. Ze trad op bij Amerikaanse talkshowhost Ellen DeGeneres en pakte het publiek volledig in.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gewoon goed

3FM-dj Angelique Houtveen was meteen fan van Lizzo.

"Ik vind haar zo geweldig joh... Ze staat heel erg voor body positivity, heeft een toffe persoonlijkheid en heeft ook nog eens een hele warme band met haar fans. Denk dat dat een van de redenen is dat ze zo populair begint te worden. Maar haar muziek is ook zó goed: als Bruno Mars dit liedje had gebouwd was 't al nummer 1 geweest! Ik hoop dat 'ie zo, gewoon als nummer van Lizzo, ook bovenaan de lijsten belandt!"

'Juice' is in ieder geval hard op weg. Bijna 4 miljoen streams op Spotify, 2.5 miljoen op Youtube en een enorme fanbase die zijn uiterste best doet om Lizzo eindelijk haar grote doorbraak te bezorgen. Deze vrouw ga je vaker tegenkomen in 2019!

Ster advertentie
Ster advertentie