3FM nieuws

MEAU brengt nieuwe single 'Blijven Rijden' uit

foto: Timo Pisart
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU brengt nieuwe single 'Blijven Rijden' uit

"M'n raam open, voet op het pedaal en ik ga..." 3FM Talent MEAU weet als geen ander hoe ze catchy en herkenbare liedjes moet schrijven en daar is haar nieuwe single 'Blijven Rijden' dan ook geen uitzondering in. Gaat dit weer net zo'n grote hit worden als 'Dat Heb Jij Gedaan?'

'Blijven Rijden'

In 'Blijven Rijden' beschrijft MEAU het gevoel dat iedereen heeft als je achter het stuur zit, persoonlijke vrijheid en doorgaan op een lekkere flow. De track speelt ze al een tijdje tijdens haar liveshows en werd dusdanig goed ontvangen door haar fans dat deze zelfde fans voor deze track kozen op Instagram toen ze de vraag stelde: "Wat moet mijn nieuwe single worden?" En zo geschiedde.

'Blijven Rijden' is de opvolger van eerdere singles als 'Dans M'n Ogen Dicht,' 'Stap Maar In Bij Mij' en 'Als Jij Maar Bij Me Bent'. En natuurlijk haar doorbraakhit 'Dat Heb Jij Gedaan' waar ze een 3FM Award voor 'Beste Song' mee in de wacht sleepte. Naast de 3FM Award voor '3FM Talent'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Timur plugt MEAU

De start van MEAU's carrière op 3FM is ronduit opmerkelijk te noemen. MEAU was namelijk zo slim om 3FM-dj Timur in te schakelen toen ze net begon om haar eerste liedje 'Kalmte' te promoten. Hoe? Voor drie Snickers en een Kinder Bueno. Dat legde haar geen windeieren: ze mocht direct komen spelen in de ochtendshow en werd 3FM Talent. De rest is geschiedenis.

Ster advertentie
Ster advertentie