3FM nieuws

EUT is 3FM Talent!

  1. Nieuwschevron right
  2. EUT is 3FM Talent!

EUT is een Amsterdams vijftal dat eigenwijze pop maakt, wat ze zelf omschrijven als ‘post-pop’. Ze zijn de grote favoriet in de Popronde dit jaar en daarom deze maand extra vaak te horen op 3FM. Wij presenteren u: de 3FM Talent van september 2017!

'Supplies'

EUT maakt muziek over volwassen worden en jeugdigheid. 'Supplies' is de debuutsingle van de band en gaat over het verstoppen van verboden middelen op donkere plekken... Hmm, juist.

Waarom EUT?

Ze stonden al even op de radar en zijn vroeg opgepikt door 3voor12, maar nu is het tijd om EUT voor te stellen aan het grote publiek. Maar waar komt die bandnaam nou vandaan? Megan: "Het is eigenlijk een nickname voor mij, dat kwam bij m'n oma vandaan. Maar uiteindelijk ging iedereen elkaar zo noemen. Dus ja..."

De girls en boys van EUT gaan een mooie herfst tegemoet, want ze doen mee aan de Popronde. Er is dus lekker veel kans voor jou om ze live te gaan checken. Het debuutalbum van de band komt eraan, maar we moeten nog een paar maanden wachten: "Nog heel even geduld! Het album komt volgend jaar en dan knallen we 2018 naar z'n moerrrr. "

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor wie is EUT?

EUT is voor iedereen die houdt van catchy pop met een retro randje. Fijne liedjes en een energieke live performance maakt deze band tot een van de beloftes van de Popronde 2017.

Popronde 2017

EUT is nu al een van de meest geboekte acts tijdens de Popronde. Wil jij ze ook checken bij jou in de buurt? Komende maand spelen ze in Nijmegen, Roermond, Apeldoorn, Delft, Leeuwarden, Heerlen, Hengelo, Wageningen, Eindhoven en Almere! Kiest u maar...

Ster advertentie
Ster advertentie