3FM nieuws

Sjaak met 'Trompetisto' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Sjaak met 'Trompetisto' in de 3FM Live Box

Sjaak hoor en zie je de afgelopen tijd overal met zijn nieuwe hit 'Trompetisto'. Hij komt langs bij de 3FM Live Box tijdens de ochtendshow Morning Glory om z'n nieuwe track live te spelen.

Lekker gaan

In de vaste ochtendrubriek van Edson da Graça vraagt hij aan alle gasten: hoe gaat het nu écht met je? En voor Sjaak gaat alles gelukkig erg lekker! Hij heeft geen stress, geen boetes en z'n nieuwe nummer gaat ook geweldig.

En als je Sjaaks muziek kent, heb je vast wel doorgehad dat 'Trompetisto' toch wel anders is dan zijn normale muziek. Deze nieuwe house-stijl heeft hij al mee geëxperimenteerd, maar nu gaat hij er volledig voor. Je kunt binnenkort ook een heel album van hem verwachten, zin in!

Inspiratie

Voor de pandemie is Sjaak de hele wereld over gereisd, van Los Angeles tot Berlijn. Hierdoor is hij met veel verschillende stijlen in aanraking gekomen en wilde hij zijn liefde voor house uitdiepen.

Het schrijfproces van het nummer begint uit een freestyle over de nu bekende trompetlijn met beat. Hieruit ontstaat dan opeens een Borat-achtig persona, een bijpassende tekst en de rest is geschiedenis!

Check hieronder het volledige interview én optreden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie