3FM nieuws

Ben Forte ontroert met een cover van 'In Your Arms' van Chef'Special in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Ben Forte ontroert met een cover van 'In Your Arms' van Chef'Special in de 3FM Live Box

Ben Forte is een naam die je misschien minder bekend voorkomt, maar de afgelopen tijd heb je gegarandeerd zijn stem wel gehoord in de NS-reclames! Vandaag staat hij in de 3FM Live Box om z'n reclame-hit 'Dit Is Wat Ik Nodig Had' en een speciale cover van 'In Your Arms' van Chef'Special te spelen.

Zorgeloos

In een vaste rubriek van Morning Glory vraagt Edson da Graça toepasselijk: hoe gaat het nu écht met je? "Het gaat de afgelopen twee maanden, toevalligerwijs, heel goed!", deelt Ben dan ook gelukkig.

Hij voelt zich gezond op alle vlakken, ook is hij met zijn vriendin aan hun huis aan het klussen en is hij net terug van een familievakantie. "Ik voel me heel zorgeloos, (...) dankbaar en rustig", wat wil je nog meer?

NS-reclame

Op muzikaal vlak gaat het de afgelopen tijd ook nog eens heel goed met hem. Zijn meest recente nummer 'Dit Is Wat Ik Nodig Had' hoor je namelijk in de nieuwe NS-reclame. Weet je ook meteen wie die heerlijke muziek heeft gemaakt!

Voor Ben is dit de eerste keer dat zijn muziek op zo'n grote schaal wordt gedraaid. En het contrast tussen zijn slaapkamer en nationale televisie is voor hem dan ook erg groot. Van chillen op de bank met je gitaar naar een set met vijftig mensen om te filmen.

Met het nummer wil hij ook nog eventjes iedereen herinneren aan het feit dat iedereen moet stilstaan in het heden. Dus neem vooral een kleine pauze en geniet van het volledige optreden en interview hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'In Mijn Armen'

Het begint steeds beter aan het licht te komen, muzikanten die zich na anderhalf jaar eindelijk uitlaten over de moeilijke situaties waar zij zich in bevinden. Het begon met een open brief van Jett Rebel en gisteren heeft de ochtendshow met Lakshmi gesproken. Maar hoe is het voor Ben Forte?

De afgelopen tijd heeft hij in het voorprogramma van Chef'Special mogen staan, waardoor een kinderdroom van hem nu toch echt is uitgekomen. Maar ook heeft hij de NS campagne mogen doen, waardoor hij het komende jaar geen bijbaan meer hoeft te hebben.

Het is niet gek dat hij nu een nummer van Chef'Special covert. Al sinds zijn twaalfde is hij groot fan van de vibe die de band uitstraalt. Alleen is er wel een klein probleempje: Ben zingt niet in het Engels. Dus maakt hij een prachtige Nederlandse vertaling van 'In Your Arms', als ode aan alle vaders die niet meer onder ons zijn.

Check hieronder nog het andere korte interview en het stralende optreden van 'In Mijn Armen'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie