Video

Video: Chef'Special live op een leeg Pinkpop 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. Video: Chef'Special live op een leeg Pinkpop 2020

Het festivalseizoen van 2020 zal er eentje zijn die je nooit meer vergeet. Hij is er namelijk niet. Door de coronacrisis zijn alle grote evenementen voor de zomer gecanceld en dat houdt bijvoorbeeld in: geen Pinkpop. Chef'Special was één van de artiesten die er dit jaar zou staan en om het Pinkpop-gevoel toch een beetje na te bootsen, nodigde 3FM de band uit om op een leeg Pinkpop-terrein alsnog een optreden te geven.

Een leeg Pinkpop

Vlak voor de sessie sprak 3FM-dj Frank van der Lende met frontman van Chef'Special Joshua Nolet. Frank laat de muzikant een fragment zien van een oude Pinkpopshow die de band ooit deed. Hoe daar 50.000 mensen één van hun grote hits 'In Your Arms' meezingt. "Het is een fundamenteel gevoel van verbinding wat daar plaatsvindt," legt een emotionele Joshua uit. "Je verbonden voelen met zoveel mensen die je niet kent is iets heel belangrijks. Iets om je bewust van te zijn en mee te dragen in je dagelijkse leven. Allemaal mensen die we niet kennen, maar waar we wel liefde voor hebben en voor willen strijden.

En dat is precies wat er op festivals gebeurt en wat dit jaar gemist moet worden. Maar wat er wel is? Deze prachtige uitvoering van 'In Your Arms' van Chef'Special. Met live-beelden op een leeg terrein uit 2020 en een vol terrein uit hun show in 2016.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volledige sessie

Maar dit was niet het enige nummer dat de band speelde. De volledige sessie met o.a. 'Birds', 'Kaleidoscope', 'Amigo' en 'Peculiar' staat ook online.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie