3FM nieuws

Nieuwe namen voor Song van het Jaar Festival 2019 bekend!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe namen voor Song van het Jaar Festival 2019 bekend!

Dit jaar vindt het Song van het Jaar Festival plaats in TivoliVredenburg in Utrecht. Nadat er al veel namen bekend waren gemaakt, is er nu een nieuwe batch artiesten bevestigd, waaronder Indian Askin en Áslaug.

Nieuwe namen

Tijdens het Song van het Jaar Festival kun je genieten van optredens Nederlandse én internationale acts die de aandacht hebben getrokken met hun nieuwe muziek. De volgende nieuwe namen zullen aanwezig zijn op het festival: Indian Askin, Leafs, Personal Trainer, Áslaug, Real Derek en La Loyle.

Met deze artiesten erbij begint de lijst al aardig groot te worden. De voorlopige line-up ziet er nu als volgt uit: Indian Askin, Leafs, Personal Trainer, Áslaug, Real Derek, La Loyle, Eefje de Visser, Sports Team, EUT, The Murder Capital, Mozes and the Firstborn, Georgia, Goldband, Ares, WIES, Rina Mushonga, Sor, Meetsysteem en LO-FI LE-VI.

Song van het Jaar en 3voor12 award

Op 6 december onthullen Eva Koreman en Sagid Carter de Song van het Jaar 2019. Vorig jaar was Kensington de winnaar met hun nummer ‘Slicer’. Ook wordt tijdens het festival de 3voor12 Award voor het beste Nederlandse album van het jaar uitgereikt. De genomineerden dit jaar zijn onder andere: Altın Gün, Amber Arcades, Faberyayo, Jungle By Night en Pip Blom.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij hierbij zijn?

Lijkt dit je nou een toffe besteding van je avond? Je kunt hierbij zijn. Klik hier voor meer informatie.

Ster advertentie
Ster advertentie