3FM nieuws

3FM-dj's vertellen wat hun ultieme Song Van Het Jaar is!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj's vertellen wat hun ultieme Song Van Het Jaar is!

Het is weer zover: tijd om na te denken wat jouw favoriete track uit 2019 is en om op daarop te stemmen! Onze 3FM-dj's geven het goede voorbeeld en vertellen wat hun ultieme Song Van Het Jaar 2019 is.

Eva

'Norman Fucking Rockwell van Lana Del Rey, met het allerbeste stukje tekst waarmee een liedje kan beginnen.

Frank

'Roller Coaster' van Danny Vera: "Zo mooi, echt, puur, door blues gesijpelde song dat ik denk dit moet 'm worden!"

Herman

'Bury A Friend' van Billie Eillish: "Toen ik 'm voor het eerst hoorde wist ik niet wat ik meemaakte."

Sander

'Soms Is Het Te Laat' van Wies: "Het is een mooi verhaaltje, je doet je ogen dicht en je ziet álles waar ze over zingt. Een prachtige melangolische track, een hang naar het verleden, maar voor mij de band van de toekomst."

Mark

'Big' van Fontaines D.C.: "Het was een moeilijke keuze, niet qua artiest, daar was ik wel uit. Maar ga je dan voor 'Boys In The Betterland' of voor 'Big'? Ik ga toch voor 'Big': mijn onbetwiste Song Van Het Jaar."

Rámon

'Nobody Else' van Axwell: "Wat ik eigenlijk belangrijk vind aan een track is dat je 'm overal kunt horen. Op je telefoon, op je laptop, op je stereotoren, overal moet 'ie goed klinken en dat heb ik bij mijn Song Van Het Jaar."

Angelique

'Loose Ends' van Loyle Carner en Jorja Smith: "Écht een prachtig nummer over de losse eindjes van het leven, over vriendschappen. En wat mij betreft zijn dit twee van Engeland's grootste talenten."

Olivier

'Love It If We Made It' van The 1975: "In deze track pakken ze perfect ónze tijden samen en op Pinkpop was het ook zó erg goed!"

Vera

'Pussy Is God' van King Princess: "Want meer vrouwenliefde, is meer beter!"

Rob

'Boys In The Better Land' van Fontaines D.C.: "Van de gasten uit Dublin die op Lowlands echt de hut afbraken, wat een vette plaat."

Sagid

'Borderline' van Tame Impala: "Het zit weer helemaal vol met de psychedelische surf vibes waarop alleen Tame Impala dat kan, en ik kan niet wachten op het aankomende album!"

Stem ook!

Wat is jouw Song Van Het Jaar? Breng hier je stem uit voor jouw favoriete track!

Ster advertentie
Ster advertentie