3FM nieuws

Acteur Nasrdin Dchar over de invloed van het coronavirus op de Ramadan

  1. Nieuwschevron right
  2. Acteur Nasrdin Dchar over de invloed van het coronavirus op de Ramadan

Vanmorgen belde 3FM-dj Sander Hoogendoorn met acteur Nasrdin Dchar om te praten over de invloed van het coronavirus op de Ramadan die morgen weer begint.

Ramadan en corona

Morgen begint de Ramadan, dit jaar anders dan de voorgaande jaren. Toen vierde Nasrdin het einde van de Ramadan nog op het podium van zijn theatershow, met 250 anderen tegelijk. Nu is dat door het coronavirus is niet mogelijk. Even op bezoek gaan bij familie of vrienden zit er helaas niet in. "De ramadan is vooral een maand is waar het gaat om het samen zijn, samen eten, samen delen, liefdadigheid, moskee's die vol zitten, familie bezoeken, dat is het allemaal niet dit jaar"

Niet alleen minder bezoek maar ook het thuiszitten zal het lastiger maken. "Normaal ben je druk bezig met werken en heb je veel afleiding, de tijd vliegt voorbij. Maar nu zit je toch thuis en ben je veel met de kinderen bezig, ik ben een beetje bang dat het nóg langer gaat duren, en de dagen zijn al lang. De eerste dagen zullen pittig worden, die zijn altijd het moeilijkst."

Benieuwd naar het hele interview? Check de video!

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie