3FM nieuws

3FM zendt afscheidsshow Kensington vanuit Ziggo Dome uit

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM zendt afscheidsshow Kensington vanuit Ziggo Dome uit

Na meer dan 14 jaar, vier albums, honderden (uitverkochte) shows en ontelbare hits is het nu klaar met Kensington met Eloi als frontman. De band zit momenteel middenin een afscheidsronde met zes (!) stijf uitverkochte shows in de Ziggo Dome, met de allerlaatste show op zondag. Wil jij nog eens voor een laatste keer meegenieten van de band in deze formatie? Tune dan zondag om 17:00 uur in op 3FM, waar tijdens het programma van Luc de afscheidsshow vanuit de Ziggo Dome wordt uitgezonden.

Afscheid Eloi

In november 2021 kondigt Eloi zijn afscheid aan: "Ik heb alles meegemaakt wat ik mee wilde maken", en de trouwe inmiddels enorme fanbase van de band is in shock. Hoe nu verder? Dat de frontman de band verlaat is in ieder geval zeker, maar hoe de toekomst van de rest van de band eruitziet is nog onzeker.

In de afgelopen 15 jaar heeft de band een gigantische stempel op het Nederlandse muzieklandschap gezet. In 2008 werd de band benoemd tot 3FM Talent, nu 14 jaar later verkopen ze een Ziggo Dome zonder moeite 6 keer uit. Check hier een overzicht van Kensington door de jaren heen.

3FM <3 Kensington

Wil je alvast een beetje in de stemming komen? Check dan hieronder de show van Kensington tijdens de 3FM Awards afgelopen jaar.

Ben jij bij een van de Ziggo Dome-shows van Kensington? Check hier wat je kunt verwachten van de show.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie