3FM nieuws

Dit kun je verwachten van de laatste shows van Kensington

foto: Ben Houdijk
 1. Nieuwschevron right
 2. Dit kun je verwachten van de laatste shows van Kensington

Aan alles moet een einde komen. En dus ook aan de zegetocht van frontman en zanger Eloi Youssef met Kensington. Na meer dan tien jaar, vier albums, honderden (uitverkochte) shows en ontelbare hits is het écht klaar. Vanavond start de eerste van zes afscheidsshows in de Ziggo Dome, dit is wat je kunt verwachten.

Volledige Kensington-show

Denk aan een volledige Kensington-show met alles erop en eraan. De band heeft in de afgelopen jaren hun show dusdanig geperfectioneerd dat zowel de band ruimte heeft, maar er ook interactie met het publiek gezocht kan worden. Denk aan meezingers, confetti, lasers en vette visuals.

Naast hun allerlaatste ronde Ziggo Dome brengt de band ook samen met vaste fotograaf Bart Heemskerk een groot Kensington-fotoboek uit én komt er nog een greatest hits album uit.

foto: 3FM

Kensington pakt uit

Setlist

De setlist is de afgelopen shows redelijk hetzelfde gebleven. Maar dat zijn wel festivalshows, waarbij de band wat strakker op de tijd moet zitten. Hopelijk gaat de band de komende shows in de Ziggo Dome nog wat obscure tracks en fan-favourites speelt.

Check hieronder de setlist van de afgelopen festivals:

 1. Streets
 2. All For Nothing
 3. Done With It
 4. Bats
 5. Regret
 6. Island
 7. Insane
 8. Perfect Family Day
 9. Sorry
 10. Bridges
 11. Riddles
 12. Do I Ever
 13. War
 14. Home Again
 15. St. Helena

3FM <3 Kensington

Wil je alvast een beetje in de stemming komen? Check dan hieronder de show van Kensington tijdens de 3FM Awards afgelopen jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie