3FM nieuws

Rob nodigt je uit om bij zijn show te komen kijken voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob nodigt je uit om bij zijn show te komen kijken voor 3FM Serious Request

3FM-dj Rob geeft op 16 december een exclusief kijkje achter de schermen bij zijn radioshow op 3FM. Kleine side note: er moet entree betaald worden... €25 per persoon voor 3FM Serious Request!

Rob komt in actie

Heb je altijd al willen weten hoe een radio-uitzending op 3FM eruitziet? Nou, dit is je kans! Rob opent op 16 december de deuren van onze studio zodat je een keer mee kunt kijken bij zijn programma. En dat gaat verder dan van een afstandje meegluren.

Je neemt op een tribune plaats met een hapje, een drankje en een heuse publieksopwarmer. Heb jij nou ook altijd de droom gehad om zelf een keer een plaat aan te kondigen? Dat kan die middag! Uiteraard wel tegen betaling voor 3FM Serious Request.

Alle info

Waar: de 3FM Studio
Wanneer: Zaterdag 16 december. De deuren gaan open om 11:00 uur, het begint om 11:45 uur en om 14:00 uur mag je weer naar buiten!
Kaarten: €25 per persoon (dus ook voor je +1 als je die meeneemt)

Meld je hieronder aan

Let op: alleen met een uitnodiging kom je binnen!

3FM Serious Request

Alle opbrengsten van deze middag gaan naar 3FM Serious Request. In de week voor kerst halen 3FM en het Rode Kruis samen met heel Nederland geld op voor het samenbrengen van familieleden die door conflict of natuurramp van elkaar verwijderd zijn geraakt. Wil je ook in actie komen? Dat kan hier!

Ster advertentie
Ster advertentie