3FM nieuws

Justin Bieber wil vrienden blijven, en wij nu ook!

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Bieber wil vrienden blijven, en wij nu ook!

"Kunnen we vrienden blijven?" Het zal niet de eerste keer zijn dat een ex deze suggestie doet. Justin breekt menig meisjeshart als hij weer een nieuwe liefde aan de haak slaat, maar volgens zijn nieuwe single wil hij wel gewoon vriendjes blijven. Vinden we lief!

Smeekgebed

"Can we still be friends?" vraagt Justin zich af in de gelijknamige track. Na een relatie die geen mooi einde kent wil Bieber niets liever dan contact houden en vrienden blijven, en hoe kun je nou nee zeggen met zo'n sound? Het is een track waar we nog even op kunnen nazomeren, terugdenkend aan onze vakantieliefdes. Qua geluid lijkt het veel op zijn vorige hits, maar de gouden formule werkt nog steeds. Never change a winning team!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na regen komt zonneschijn

Na zijn nummers 'What Do You Mean', 'Where Are U Now' en 'Sorry' was hij helemaal af van zijn 'Baby'-imago. Je hoeft nu niet meer 12 jaar oud te zijn om helemaal los te kunnen gaan op de Biebs. Zijn imago blijft echter twijfelachtig. Justin kwam de laatste tijd niet bepaald positief in het nieuws toen hij in Beverly Hills een fotograaf aanreed met zijn pick-up. Ook cancelde hij de resterende shows van de Purpose World Tour omdat hij toe was aan wat rust. Maar wat ons betreft is het met zo'n bop weer helemaal prima. Ja Justin, we kunnen gewoon vrienden blijven!

Nieuw werk

Nu zijn grootste album Purpose al bijna twee jaar oud is vragen wij ons af of 'Friends' deel is van een nieuwe EP of album. Zo heeft Bloodpop, de producer van de track, al vaker met Bieber samengewerkt: onder andere aan 'Children' en 'Sorry'. Geen wonder dat deze track zo catchy is!

Als dit een voorbode is voor nieuw werk van Bieber belooft dat dus alvast wat goeds (en een wereldhit of twee). Je hoort Friends vanaf deze week lekker vaak op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie