3FM nieuws

Lekker trippen met 'Supplies' van EUT

  1. Nieuwschevron right
  2. Lekker trippen met 'Supplies' van EUT

De gloedjenieuwe track van EUT heet 'Supplies' en die klinkt meteen heerlijk vertrouwd. Zelfs als je 'm nog nooit gehoord hebt, heb je het gevoel dit liedje al jaren kent! De Nederlandse band heeft een echte nineties sound en die hoor je sinds deze week lekker vaak voorbij komen op 3FM.

EUT - 'Supplies'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ga lekker zitten voor deze videoclip of pak de microfoon er anders effe bij. Het is een soort trippy karaoke die je vijf keer achter elkaar wilt kijken én luisteren. Supercatchy en een goede beat... wat wil je nog meer?

Eigenwijze band

De band bestaat uit vijf muzikanten die stuk voor stuk geïnspireerd zijn door een hoop verschillende landen, waaronder Zweden, Duitsland, Frankrijk en Engeland. De tracks gaan meestal over ouder worden en de problemen die horen bij jong zijn. EUT staat voor het kind in je loslaten, óók als je volwassen bent. Juist dan! Hun eerste album komt begin 2018 uit en tot die tijd kunnen wij 't doen met 'Supplies'.

Live bij Roosmarijn in de studio

EUT speelde op 7 augustus live bij Roosmarijn in de studio en daar kwamen een hoop positieve reacties op. Mensen zijn dol op de chille en trippy muziek die de band maakt. Wat EUT betekent willen de bandleden niet vertellen, wat het níet betekent weten we inmiddels wel. EUT staat in ieder geval niet voor Ethiopisch Ultramarijn Transport en ook niet voor Europees Usurperend Traktaat. Goed, geniet hier nog even van de belachelijk goede live versie van 'Supplies' bij 3VOOR12.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie