3FM nieuws

Rob S. bedreigt 3FM-collega's

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob S. bedreigt 3FM-collega's

HILVERSUM - Rob S. uit A. heeft zaterdag 18 april j.l. het voltallige 3FM-personeel bedreigd. Zijn collega's probeerden hem te feliciteren met zijn 50ste verjaardag. Als reactie op de felicitaties bedreigde de radiopresentator zijn 3FM-collega's.

Collega Jelmer Gussinklo had het 3FM-personeel voor de tijd al gewaarschuwd om S. vooral niét te feliciteren. We kunnen nu, lopende het onderzoek, nog geen details geven over de inhoud van de e-mailwisseling. Toch hield de waarschuwing veel collega's niet tegen S. alsnog te feliciteren.

Bedreigingen

Tegen een collega, die graag anoniem wil blijven, zou hij gedreigd hebben Celiné Dion langs te sturen op diens verjaardag. De collega voelde zich zo bedreigd dat hij aangifte heeft gedaan bij de politie, die de zaak hoog opneemt. Tegen een andere collega zou hij gedreigd hebben hem een meet en greet te geven met De Toppers.

Rob S.

Rob S. werd op 18 april 1965 geboren in Tilburg. Bij Radio 3FM presenteerde hij meerdere programma's, waaronder de ochtendshow en de lunchshow Stenders Eetvermaak. Tegenwoordig maakt de DJ iedere vrijdagmiddag en vrijdagavond de programma's RobRadio en Stenders LateVermaak bij 3FM. Ook buiten de publieke popzender heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

Geintje natuurlijk.

Satire, mensen. Rob dook zaterdag 18 april wel het liefste onder een steen, want hij heeft een takkehekel aan jarig zijn. Hoe dan ook, wij feliciteerden Rob toch van harte. Haaaaaappy birthday, ob!

(Foto: Ben Houdijk)
Ster advertentie
Ster advertentie