3FM nieuws

P!nk staat op 10 juli met o.a. The Script in de Johan Cruijff ArenA

foto: Andreas Rentzfoto: Andreas Rentz
  1. Nieuwschevron right
  2. P!nk staat op 10 juli met o.a. The Script in de Johan Cruijff ArenA

'Raise Your Glass'! want na een spectaculaire show op Pinkpop dit jaar komt P!nk volgend jaar terug naar Nederland! Op 10 juli is ze te zien in de Johan Cruijff ArenA met haar 'Summer Carnival Tour', én ze neemt een aantal artiesten mee.

'Summer Carnival'

Vanochtend kondigde P!nk een reeks aan shows aan in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Maar niet zomaar wat shows, ze gaat op tour met haar zogeheten 'Summer Carnival' met speciale gasten The Script, GAYLE en dj-producer KidCutUp.

Haar laatste headline show in Nederland was in 2019. Dit jaar stond ze op Pinkpop, wat blijkbaar zo goed beviel dat ze het wel zag zitten om terug te komen naar ons prachtige kikkerlandje.

Kaartverkoop

Tickets gaan vanaf 24 november om 10:00 in de verkoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

P!nkpop

Afgelopen zomer stond P!nk op Pinkpop in Landgraaf. Waar ze het festivalterrein omtoverde tot een echt circus. Met een acrobatisch spektakel. P!nk startte haar set vanuit de lucht, en zocht ook middenin haar set nog eens de hoogtes op. Via trapezes, touwen en andere stellages. En natuurlijk niet te vergeten, met de hits had ze iedereen in haar palm en bewees ze maar weer de echte popkoningin te zijn. Volgend jaar kan ze dit weer volwaardig gaan waarmaken op 10 juli in de Johan Cruijff Arena en zijn we natuurlijk benieuwd welke stunts we daar gaan zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie