3FM nieuws

P!nk sluit eerste dag Pinkpop af met kleurrijk en acrobatisch spektakel

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. P!nk sluit eerste dag Pinkpop af met kleurrijk en acrobatisch spektakel

Je kan je eigenlijk geen betere headliner voorstellen voor Pinkpop: de popkoningin P!nk. Met de 'Summer Carnival Tour' doet de zangeres deze zomer zo'n 63 stadions en 22 arena's aan, en vanavond landde ze in Landgraaf. Letterlijk. Zoals we in de voorbeschouwing al voorspelden, ze maakte er een gigantisch spektakel van.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groots spektakel vol hits

Voor een veld vol gelukzalige Pinkpopgangers sloot P!nk vandaag de eerste dag van het festival met een knal af. Met een kleurrijk decor vol visuals en lichten, dansers, meerdere kostuums en een setlist vol hits. Daarbij natuurlijk niet vergeten de verschillende (!) acrobatische stunts tussendoor. P!nk startte haar set vanuit de lucht, en zocht ook middenin haar set nog eens de hoogtes op. Via trapezes, touwen en andere stellages.

Door de hele heisa heen zou je bijna vergeten dat P!nk eigenlijk al zo'n legacy heeft dat je de poespas eigenlijk niet eens nodig hebt. De hits, nieuw en oud, uptempo en ballads, staan allemaal als een huis. Maar, de poespas maakt het toch ook een échte show.

Naast de groots opgezette show met regelrechte hits, weet ze ook het publiek te geven wat ze willen door het vele oogcontact, aanwezigheid op iedere hoek van het podium en sympathieke speeches. En als dan dochter Willow ook nog een bezoekje op het podium brengt tijdens hun gezamenlijke hit 'Cover Me In Sunshine', is het concert compleet.

foto: Ben Houdijk

foto: Ben Houdijk

foto: Ben Houdijk

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie