3FM nieuws

Twee ideale playlists vol met toffe live optredens

  1. Nieuwschevron right
  2. Twee ideale playlists vol met toffe live optredens

Bij gebrek aan (helaas) live concerten en optredens, heeft 3FM voor jou twee toffe playlists gemaakt op YouTube. Vol met de allerbeste live tracks en shows van jouw favoriete artiesten. Eén voor een chill avondje op de bank of tijdens het werk en eentje om even alles los te gooien en keihard te knallen!

Zen In Je Quarantaine

Met o.a. live optredens van Billie Eilish, Eefje de Visser, Mumford and Sons, Balthazar, Rex Orange County, Caribou, Willem en S10.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quarantaine Knallers!

Als we gaan? Dan gaan we met z'n allen. Waarheen? Naar de quarantering. Met o.a. shows van De Staat, Slowthai, Stormzy, Lizzo, Yungblud en Fontaines D.C.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quarantaine Request op 3FM

COVID-19 houdt Nederland inmiddels flink bezig: scholen zijn dicht, de horeca is gesloten, waar mogelijk werken mensen thuis en de halve dj-bevolking van 3FM maakt radio vanuit hun huiskamer. Wil jij, zonder daadwerkelijk contact te leggen met iemand, iets leuks doen voor een ander? Vraag dan een liedje aan!

Onder de noemer Quarantaine Request hoor je elke show een aantal liedjes die 3FM-luisteraars voor iemand anders aanvragen. Dat kan zijn voor iemand die ziek is, die uit voorzorg in thuisquarantaine zit of iemand die aan het thuiswerken is geslagen en de hele dag niemand ziet. Zie het als een muzikaal hart onder de riem!

Ster advertentie
Ster advertentie