3FM nieuws

Dit kan je verwachten van Joost in AFAS Live

foto: Ray van Olphenfoto: Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit kan je verwachten van Joost in AFAS Live

Na een volledig uitverkochte clubtour in 2022 staat Joost op woensdag 1 en donderdag 2 november in de AFAS Live met één van de grootste shows van zijn carrière tot nu toe. Ben jij erbij en kan je niet wachten? Check dan hier wat je kan verwachten!

Moshpits en tranen

Afgelopen zomer zette de 25-jarige Fries de festivalweides van Lowlands, Appelpop en Pukkelpop al op zijn kop met een unieke mix van poppunk, hardstyle, hiphop en woordspelingen.

Vooral op Lowlands maakte Joost grote indruk in de Alpha-mayhem: "Het is geen milliseconde saai. Een team aan klassiek geklede mimespelers doet mee met karaoke-Billy Jean en karaoke-Sweet Dreams, het volgestroomde veld wordt meteen in een blender geflikkerd met ‘Ome Robert’ en ‘Wachtmuziek’ dat halverwege in de sped-up versie overgaat terwijl de gabbers hakken op de visuals." aldus 3voor12.

Check de show hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AFAS Live

Vandaag en morgen is de AFAS Live aan de beurt voor een opzwepende en waarschijnlijk ietwat chaotische show. Moshen bij 'Fryslân Bop' en hakken op de sped-up versie van ‘Friesenjung’: Joost lijkt maar niet moe te worden.

Achter al deze energie en humor schuilt echter ook een groot verdriet, waardoor je hem af en toe zal zien breken. Een traantje laten door ‘Florida 2009’ zit er dan ook zeker in. Met Joost voel je alle emoties en hoef je je geen seconde te vervelen.

Te verwachten setlist

Welke nummers Joost precies gaat spelen en of hij nog een gastartiest meeneemt is nog niet duidelijk, maar deze hits kan je sowieso verwachten:

'Friesenjung'

'Ome Robert'

'Wachtmuziek'

'Fryslân Bop'

'Florida 2009'

'Droom Groot'

'Buurman'

'Meeuw'

Alvast in de sfeer komen voor de show? Luister de playlist hieronder en oefen alvast om helemaal voorbereid te zijn!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie