3FM nieuws

Joost Klein moet naar Eurovision 2024! Teken nu de petitie voor de campagneposter

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Joost Klein moet naar Eurovision 2024! Teken nu de petitie voor de campagneposter

Joost moet naar het Eurovisie Songfestival 2024! 3FM-dj's Jamie en Olivier van het radioprogramma VoorAan voeren campagne om Joost naar het Eurovisie Songfestival van 2024 te krijgen. Het is zijn droom om dit te doen, de 3FM-luisteraar betitelde hem al met een 3FM Award voor Beste Artiest en hij was de koning van het afgelopen festivalseizoen. Teken de petitie die zij hebben gestart nu!

Campagne

Na 1 oktober komt de Nederlandse selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival bij elkaar om keuzes te gaan maken over wie ons land in 2024 gaat vertegenwoordigen in Malmö. Afgelopen weken hebben tienduizenden fans van Joost de 3FM-petitie ondertekend en voerden Jamie en Olivier campagne. Er hingen posters door het land, ze werden massaal gedeeld op social media. Ook onze zuiderburen van Studio Brussel pikte het op en steunde de actie, net zoals Omrop Fryslân. Er zijn al 25.000 handtekeningen binnen.

Je kan nog steeds meedoen. Als je hebt getekend ontvang je een downloadlink voor de exclusieve Joost Klein campagneposter die je op kunt hangen op je kamer/werkvloer/school/lokale bushokje en op je socials kan plaatsen.

Heb je de poster eenmaal uitgeprint en opgehangen? Plaats er dan vooral een foto van op je Instagram story en tag ons erin met @3FM en @joostklein voor een kans om gefeatured te worden in een toekomstige compilatie op onze kanalen. Veel succes en droom groot!

Tussenstand: 25.000 handtekeningen!

foto: 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie