3FM nieuws

Gavin James met ‘The Book Of Love’ en nieuwe single ‘White Noise’ in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Gavin James met ‘The Book Of Love’ en nieuwe single ‘White Noise’ in de 3FM Live Box

Met vier albums en vele streams op zijn naam tekende Gavin Games onlangs een contract bij Sony Music Worldwide, één van de grootste muzieklabels ter wereld. Recent bracht de Ierse singer-songwriter, die je waarschijnlijk wel kent van zijn cover ‘The Book Of Love’, de nieuwe single 'White Noise' uit. Gisteren stond hij in de 3FM Live Box bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow om beide nummers te spelen.

‘The Book Of Love’

In 2015 brak Gavin James door met zijn cover van ‘The Book Of Love’, oorspronkelijk van The Magnetic Fields. Met zijn eigen draai aan het nummer wist hij niet alleen destijds, maar ook nu weer, emoties los te maken. Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

‘White Noise’

Eind oktober kwam Gavin met nieuwe muziek, tevens een primeurtje voor het vijfde album! In een gesprek met Wijnand vertelt hij over zijn nieuwe nummer: “Ik heb zoveel ballads en droevige nummers geschreven, allemaal gebaseerd op gebroken harten. Het is gemakkelijk om verdrietige dingen te schrijven. Toch heb ik altijd geprobeerd een vrolijk Disney-achtig liefdesliedje te schrijven. ‘White Noise’ was het nummer dat ik al tijden probeerde te maken. Ik wilde de volgende plaat niet beginnen met iets droevigs, maar met iets om je goed bij te voelen.” Bekijk het optreden van 'White Noise' hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wanneer het nieuwe album uit zal komen? "Volgend jaar! In maart misschien, of toch april, juni of juli? De plaat gaat Gavin heten en er staan nummers van mij op. En op het album zal mijn gezicht staan!” grapt de zanger.

Ster advertentie
Ster advertentie